napelemes pályázat vállalkozásoknak
Vállalati költségoptimalizálás
55-70% támogatási intenzitású pályázatokból

Nincs több villanyszámla

Vállalkozása teljes meglévő villamos fogyasztása kiváltható, beleértve az épület és a technológiai folyamatokból fakadó fogyasztást is. 

Akár 1 éves megtérülés

Az 5-15 kWp-es rendszerekre kiírt pályázat jellemző megtérülési ideje mindössze egy év körül van, de a nagyobb rendszereknél is gyakori az 5(!) éven belüli megtérülés.

Teljes körű ügyintézés

Tervezői és energetikusi szakértő csapatunk segít a megfelelő rendszer kiválasztásában, elkészíti pályázatát és elvégzi a telepítést is

Minőségi alapanyagok

Csak olyan anyagokat használunk a telepítés során, amik már hosszú távon bizonyítottak, biztosított a minőségi garanciális és szerviz háttér.

Napelemes pályázatok vállalkozásoknak

Június végéig pályázható a GINOP-4.1.4-19 nagyobb fogyasztók és komplex felújítást tervezők számára. Hamarosan pedig nyílnak a GINOP Plusz pályázatai is.

GINOP-1.2.8-20 / VEKOP-1.2.6-20

Bp-i és Pest megyei cégek számára is elérhető - átmenetileg felfüggesztve -

Támogathatók a vállalkozások amelyek:
 
 • rendelkeznek legalább 1 teljes lezárt (2019-es) üzleti évvel
 • átlagos statisztikai állományi létszáma 2020. április hónapra vonatkozóan minimum 5 fő volt
  Az igényelhető támogatási összeg minimum 5 maximum 153,5 millió forint. A telepíthető napelemes rendszer mérete 5 kWp felett kell legyen. A pályázatban a napelemes rendszer mellett egyéb beruházások is támogathatók:
 • Új eszközök, gépek beszerzése,
 • Információs technológia-fejlesztés
 • Infrastrukturális és ingatlan beruházás
 • Tanácsadási szolgáltatások
 • Képzés
 • Általános (rezsi) költségek
 • Ingatlan bérlés Forgóeszköz vásárlás
  A támogatás 100% előleg mellett vehető igénybe. Mértéke 70%, mely feltételesen visszatérítendő támogatás. Maximális összegét a 2020 április havi létszám határozza meg. 5-9 fő között személyenként 1,5 millió forint igényelhető, 10-49 főig további 1 millió forint és 50-249 főig 0,5 millió forint igényelhető. A napelemes rendszer tervezhető méretét a vállalkozás számlával igazolható villamos fogyasztása határozza meg. A napelemes rendszer kizárólag az épület tetőszerkezetére telepíthető.A fejlesztést 18 hónapon belül meg kell valósítani.

GINOP-4.1.4-19

- ÚJRANYITVA -

Támogathatók a Pest-megyén kívüli megvalósítási helyszínek ahol a cégek:
 • rendelkeznek legalább 1 teljes lezárt üzleti évvel
 • van a fejlesztési helyszínen egy fő bejelentett munkavállaló
 • Kft, Bt, Rt, Egyéni vállalkozó vagy Nonprofit gazdálkodási formák


Az igényelhető támogatási összeg minimum 1,6 maximum 100 millió forint. A telepíthető napelemes rendszer mérete 8 kWp feletti ha csak napelemes fejlesztés történik.

Ez a felhívás lehetőséget biztosít komplex épületenergetikai fejlesztésekre is, ekkor azonban szigorúbb kritériumoknak és fejlesztési céloknak kell megfelelni, mint csak napelemes fejlesztés esetén.

A támogatás mértéke 55%.

A napelemes rendszer tervezhető méretét ebben az esetben is az épület villamos fogyasztása határozza meg, azonban itt szakértő energetikus kell meghatározza a fogyasztást.

A napelemes rendszer az épület tetőszerkezete mellett parkolóra vagy talajra is telepíthető.

A pályázat benyújtásának határideje 2021.06.30.

A beépítendő kapacitás maximális mértékének meghatározása nagy körültekintést igényel. Egyrészt figyelemmel kell lenni az épület negyedórás fogyasztási adataira, másrészt a pályázati pontszámokra végül pedig a vállalandó indikátorokra.

Mindenképp javasoljuk szakértő tanácsadó bevonását az esetleges túlvállalások és a jövőbeni pénzvisszafizetés elkerülése érdekében.

Megéri minket választani a pályázatíráshoz is

Összeszokott pályázatírói csapatunk, tapasztalt energetikusaink és kivitelezési szakembereink a garanciák arra, hogy minden a lehető leggördülékenyebben menjen.

10 év energetikai pályázati rutin

180+ sikeresen lezárt energetikai pályázat

Napelem és pályázatírás szakértői csapattól

134 nyertes GINOP-4.1.3 és GINOP-4.1.4 pályázat

Partnereink

Kérjen ajánlatot vagy visszahívást még ma!