Energiát adunk

Fenntartható jövő és nulla forintos villanyszáma segíti
a döntés meghozását.

A komplex szolgáltatásban hiszünk

Egy olyan rendszert alakítottunk ki, ahol ügyfeleink egyetlen helyről kapják meg az összes szolgáltatást, ami egy napelemes rendszer kialakításához szükséges.
2019-ben egy közös vállalkozásban egyesült a Szorgos Szolár Kft. 6 év és 700+ napelemes telepítés során szerzett tapasztalata a Blyxa Consulting Kft. több, mint 300 sikeresen megírt és menedzselt energetikai pályázatának tapasztalatával.

Felismertük, hogy akkor a leghatékonyabb a munka, akkor zökkenőmentes egy fejlesztés, ha minél kevesebb szereplőből áll egy-egy projekt.

Ahogyan az építőiparban is azért kedveltek a generálkivitelezők, mert csak egy emberrel kell kommunikálni, úgy a pályázati rendszerben is ezt a modellt vezettük be.

Az évek során kiválasztottuk a legkonstruktívabb, legmegbízhatóbb szakembereket és belőlük állítottuk fel külsős és belsős szakértői csapatunkat. Mára az ország bármely területén tudunk gyorsan és precízen dolgozó energetikai szakértőt vagy akár villamosmérnököt ajánlani ügyfeleinknek. A kivitelezéseket 2019-től részben saját csapattal részben több lépcsős kiválasztási folyamat végén legalkalmasabb és gyakorlatban bizonyított alvállalkozói csapattal végezzük.

Azzal is tisztában vagyunk, hogy a legjobb marketing a közvetlen ajánlás, ezért munkáink során csak megbízható anyagokat használunk fel, szakembereink pedig úgy dolgoznak, mintha a sajátjukat készítenék.

Országos referenciák

Több, mint 700 telepítés és 300 sikeresen lezárt energetikai pályázat

Az elmúlt évek során nyertünk és valósítottunk meg projekteket magánszemélyeknek, önkormányzatoknak, kórházaknak, egyházi intézményeknek és különféle gazdasági társaságoknak is.

Társadalmi felelősségvállalás

Egy út egy fa

CO2 kompenzáció

Faültetés segítségével kompenzáljuk az utazásból és egyéb tevékenységekből származó CO2 kibocsátást. A projektre egy egyesület létrehozása is terveink között szerepel.

Bővebb infó: https://egyutegyfa.hu/

Szenyán Endre

Szenyán Endre

cégvezető