Új együttműködési lehetőség napelemes és lakásbiztonsági cégek között

A Sunnova együttműködési megállapodást köt egy lakásbiztonsági céggel a lakossági napelemek kínálatának bővítése érdekében

Az amerikai Sunnova Energy lakossági napelemes cég és a Brinks Home lakásbiztonsági cég exkluzív partnerségre lépett. Ez lehetővé teszi a Brinks Home kereskedők számára, hogy a Sunnova termékportfólióját kínálják ügyfeleinek és fordítva. A héten már a második ilyen megállapodás keretében.

Az együttműködési partnerség keretében a Brinks Home értékesítési képviselői a Sunnova napelem-, akkumulátor- és energiaszolgáltatási csomagját kínálják majd ügyfeleiknek. A Sunnova pedig finanszírozást kínál a Brinks Homes ügyfeleinek biztonsági berendezésekhez és azok telepítéshez.

A múlt hónapban a Sunnova bejelentette, hogy bővíti szolgáltatási kínálatát olyan területeken, mint az akkumulátoros tárolás és az elektromos járművek töltése. Továbbá a következő két évben várhatóan megduplázza vásárlói számát.

„Azáltal, hogy a Brinks Home ügyfeleit a tiszta és megfizethető napenergiával, valamint a Sunnova ügyfeleit csúcsminőségű biztonsággal kapcsoljuk össze, biztosak vagyunk abban, hogy az ügyfelek megtalálják az otthonuk számára szükséges egyedi megoldásokat” – mondta William Berger, a Sunnova alapítója és vezérigazgatója.

Ez a második tranzakció egy lakossági napelem-szolgáltató és egy lakásbiztonsági cég között ezen a héten. Miután az ADT biztonsági óriás belépett az Egyesült Államok tetőtéri napelem-piacára a Sunpro Solar 825 millió dolláros felvásárlásával, és a céget ADT Solar névre keresztelte át.

A mostani kiváló alkalom az Egyesült Államok tetőtéri napelemes piacára való belépésre. Mivel az Egyesült Államok Energiaügyi Minisztériuma (DOE) a tetőtéri napelemek engedélyezési folyamatának egyszerűsítését szeretné elérni a háztartások számára. Mindezt a bürokrácia csökkentésének keretében és a lakossági napelem-rendszerek elterjedésének felgyorsítására tett erőfeszítések részeként.

Amennyiben érdekesnek találtad cikkünk az Egyesült Államok napelemes piacának alakulásáról, úgy nézz körbe korábbi blogbejegyzéseink között is.

Forrás: https://www.pv-tech.org/sunnova-partners-with-home-security-firm-to-increase-residential-solar-offering/

Kiváncsi mennyibe kerülne kiváltania a villanyszámláját?

Ossza meg ezt a bejegyzést!

További bejegyzések