Töltsd ki a kérdőívet és nyerj meg egyet a 3 prémium minőségű Grundig solar lámpa szettből!

Ahogy szinte minden más, úgy a napelemes piacon is néhány hónapos lassulásra készülünk. Annak érdekében, hogy az újrainduláskor a lehető legtökéletesebb megoldásokat tudjuk kínálni, szeretnénk jobban megismerni a Te véleményedet is a napelemekkel kapcsolatosan.

Akár már van meglévő rendszered akár csak tervezed, hogy beszerzel egyet, a segítséged kérjük most.

Összeállítottunk egy néhány perc alatt kitölthető kérdőívet, aminek segítségével még jobban képbe szeretnénk kerüli az elvárásokkal és tapasztalatokkal kapcsolatosan.

A válaszok alapján készítünk egy elemzést is, amit weboldalunkon közzé is teszünk.

Számítunk a véleményedre!

Az adatlapot kitöltők között a játékszabályzatnak megfelelően kisorsolunk 3 db napelemes lámpa szettet!

Legyen 0 forint a villanyszámlád!​

Az energiahatékonysági 0 %-os MFB hitellel tudunk kiépíteni Neked is egy olyan napelemes rendszert, amivel egyszerűen lenullázhatjuk a villanyszámládat. Így azok számára is elérhető a beruházás akik önerőből nem szeretnék vagy nem tudják megvalósítani a fejlesztést.

Van egy ingyenes kalkulátorunk, aminek a segítségével akár ebben a percben, azonnal meg tudjuk mondani, hogy megéri-e a napelemes rendszer kiépítése. 

Ha igen, akkor egy telefonos egyeztetés és néhány fotó segítségével felmérjük a helyszínt, megbeszéljük a lépéseket, és ha szeretnéd belevágunk.

Ennyire egyszerűen lehet ingyen az áram garanciabajnok napelemes rendszereinkkel.

Kattints és számoljuk ki közösen, megéri-e a napelemes rendszer?

Legyen 0 forint a villanyszámlád!​

Nem tudjuk, hogy ebben a pillanatban mennyi a cégednek a villanyszámlája, abban viszont majdnem biztosak vagyunk, hogy lehetne 0 forint is. Ráadásul most vissza nem térítendő EU-s támogatást is igénybe vehet a GINOP-4.1.3-19 pályázat keretében, ami a költségek körülbelül 60-70%-át fedezi.

Mi az első lépéstől a legutolsóig, a felmérésen át a telepítésig és a szervizelésig, lépésről lépésre végig kísérünk az úton.

Tisztában vagyunk azzal, hogy vállalkozóként nincs sok időd, ezért vállaljuk a pályázati előminősítést és a teljes körű ügyintézést. 

Ennyire egyszerűen lehet ingyen az áram garanciabajnok napelemes rendszereinkkel a cégedben.

Kattints és számoljuk ki közösen, megéri-e a napelemes rendszer?